8-weekse mindfulnesstraining

In de officiele Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training leer je verschillende (meditatie)technieken om je aandacht te focussen. Door de beoefening van mindfulness kom je meer in contact met je adem, je lichaam en je innerlijke stem. Elke week leer je een nieuwe vaardigheid. De training wordt vaak (deels) vergoed door de zorgverzekering!

   Alle info op een rij

  • 8 bijeenkomsten van max 2,5 uur.

  • maximaal 8 deelnemers. 

  • elke woensdagavond om 19:30

  • data: 
    25 mei
    1, 8 , 15, 29 juni

    6 en 13 juli

Yoga groep

Kosten en vergoeding
Voor de complete mindfulness training betaal je € 375 euro. Inclusief werkboek, stiltedag en audiomateriaal. Vergoeding via zorgverzekeraars is mogelijk: ik ben geregistreerd bij de VMBN, lidmaatschap categorie 1. Check via zorgwijzer.nl hoe dit zit met jouw zorgverzekering. 

 

Thuis oefenen 
Rekenen op zo'n 30 minuten thuis oefenen per dag. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent om er thuis ook mee bezig te zijn. Zo integreert het ook echt in je dagelijks leven.

 

Stiltedag

De stiltedag is ook een onderdeel van de training. Op deze dag ga je langdurig oefenen met mindfulness. De dag is grotendeels in stilte, zodat je op een dieper en intensiever niveau oefent met de verschillende mindfulness-technieken.

Intake gesprek
Wil je meedoen aan de komende mindfulness training? Meld je aan, dan plannen we een intakegesprek. Hierin maken we kennis, krijg je uitleg over het programma en bespreken de wederzijdse verwachtingen. Dit vrijblijvende videogesprek duurt ongeveer 30 minuten.