Over Flow Mindfulness

Ik ben Linda, aangenaam! Ik woon met mijn vriend en 2 zoontjes in Amsterdam-Noord. Yoga en mindfulness zijn al jaren een waardevol onderdeel van mijn leven. De technieken die mij zoveel rust geven en mijn bewustzijn vergroten, deel ik graag met anderen. Thuiskomen bij jezelf… Dat gun ik iedereen!

Zo'n 10 jaar geleden zat ik er helemaal doorheen. Ik bleef maar piekeren en mezelf naar beneden praten. Door mijn eigen gedachten raakte ik soms in paniek. Een mindfulnesstraining kwam op mijn pad en opende mijn ogen (en mijn hart). Al die stress, al dat gepieker: het hoeft niet. Ik vond de rust om met mezelf om te gaan en er gingen deuren voor mij open. Deuren naar mijn innerlijke wereld en deuren in het dagelijks leven. Ik ontdekte: als ik kan accepteren wat er is, sta ik veel relaxter in het leven.


 Mindfulness heeft mijn leven in balans gebracht. Het geeft me handvatten om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Hier wil ik anderen ook mee helpen! In 2016 heb ik daarom de opleiding tot trainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness.


De eerste mindfulnesstraining die ik volgde was voor mij persoonlijk de start voor meer persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde ook coachingstrajecten met ademwerk, procesmeditaties en opstellingen om mijn traumas en innerlijk kind onder ogen te komen: een bevrijding. Dit gaf mij inzichten die ik ook graag inzet als trainer en coach. Zodat ik jou de ruimte kan geven om je aandacht op een vriendelijke manier naar binnen te keren en je bewustzijn te vergroten. Zodat je minder op je automatische piloot leeft, die zoveel stress veroorzaakt. Ik neem je graag mee op een innerlijke reis naar het hier en nu. 

minder piekeren

beter slapen

makkelijker ontspannen

beter je grenzen aangeven

minder stress 

meer zelfvertrouwen 

meer genieten van de kleine dingen

bewust zijn van dit moment

vanuit rust reageren op een ander 
meer positiviteit

minder last van stemmingswisselingen

in het nu zijn

meer focus 

meer mildheid en liefde naar jezelf 

IMG_20160909_193435.jpg

Waar kan ik jou mee helpen?